lte o2

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
D

dwetta11

Gast
Witam, nie wiem czy pisze we właściwej sekcji, jeśli tak to prześlij. Moje pytanie dotyczy internetu lte o2 max. Kto cię używa, czy prędkości są dobre i czy w rzeczywistości nie ma ograniczeń pobierania? Mieszkam w centrum Witten i osiągam na telefonie 60 Mbit / s, więc to mi wystarcza

Genau das hätte ich auch gesagt...

Maksymalna prędkość zależy również od używanego urządzenia, miejsca pobytu i liczby osób w okolicy, które mają dostęp do tej samej stacji. Nawet jeśli w Witten jest dobre LTE z o2, możesz być w miejscu, gdzie pełna prędkość nie jest dostępna. Ponadto, nie wszystkie anteny są podłączone do światłowodów i dlatego są ograniczone. Ale jeśli jesteś zadowolony ze swojej 60Mbit/s wszystko jest w porządku (bez znajomości terminala i zasięgu sieci). Ta strona mówi, że maksymalnie 225Mbit/s dochodzi do o2, w najlepszym przypadku. Dlaczego otrzymujesz tylko 60Mbit/s może być spowodowane wieloma czynnikami.

Jeszcze jedna rada, najlepiej jest napisać w jakim języku piszesz, wtedy możesz lepiej pomóc. Albo użyć tłumacza, jak deepl.com/translator.

Zuletzt bearbeitet: (Polnisch)
In einem deutschen Forum auf Polnisch zu fragen, ist recht kühn.:daumen:

Bitte eine Sprache verwenden, die auch der Großteil der Leserschaft versteht, es mag zwar einen nicht unbeträchtlichen Teil polnischstämmiger Mitbürger zu geben, aber die dürften hier dennoch stark in der Unterzahl sein, so kann man dir nicht helfen.

Englisch als Alternative kann ich noch durchgehen lassen, das sprechen/verstehen zumindest die meisten zwangsweise durch den Schulunterricht.

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben